Vis Rokerijtje

Tijdens het 10-jarig bestaan van onze tentoonstelling wilden wij iets extra's organiseren voor onze inzenders. Het idee was om een gezellig samenzijn te organiseren onder het genot van een gerookt en gebakken visje.
                                                           

Op deze manier was ons "Rokerijtje" geboren. Destijds in 2010 werd deze middag zeer goed bezocht thuis bij Hessel de Vries. In de afgelopen jaren is dit "rokerijtje" dusdanig gegroeid dat wij deze nu houden in het clubgebouw van Vogelvrienden Urk waar ook onze jaarlijkse TT gehouden word.

Ons rokerijtje word jaarlijks gehouden omstreeks mei.

Uitnodigingen voor deze avond worden u persoonlijk toegestuurd wanneer u deelneemt aan onze show of wanneer u sponsor bent van onze show. Tevens is het voor onze inzenders en sponsoren mogelijk om een introducé mee te nemen.

Het doel van dit jaarlijks terugkomend evenement is om weer even bij te kunnen praten met onze inzenders, sponsoren en vrijwilligers. Om eventueel nog vogels te ruilen voor komend kweekseizoen en om ervaringen te delen over onze hobby.

Deze avond word aangeboden door de organisatie van onze TT, alleen staat er wel een kleine pot voor een vrijwillige bijdrage om de kosten enigszins te beperken. 

 

 

 

 

View My Stats